Tulajdonképpen két teljesen különböző konyhabútor irányzat jelent meg az idei 

  Ezek a következők:

1) a jól bevált márkák, mint például a Poggenpohl , Varenna és Allmilmö , és

2) egy teljesen más az irányzat egy része, hogy alig ismert a mi oldalunkon van a tó hagyományos olasz konyha cégek, hogy az magában foglalja a gyártók, mint a Jumbo, Gianluca Donati és Verona.

Varenna mint mindig most is igen jelentős standmérettel volt jelen a konyhakiállításon. Standjukon sok nagyszerű és innovatív termékek volt jelen, néhol érdekes anyag felhasználással.

Összehasonlításképpen a Poggenpohl standja sem volt kicsinek nevezhető, de szerintem túl tágas volt és kissé unalmas, a már kétéve bemutatott P'7340 Porsche konyhájával volt jelen.  Egy neves márka, mint a Poggenpohl, elvárható lett volna, hogy kirukkoljon valami izgalmassal....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eurocucina azonban nem, csak modern konyha stilusú konyhabútor kiállítás.  A hagyományos, vagy klasszikus ihletésű konyhabútoroknak is van egy meghatározott szegmense amit az átlag európai konyhabútor ipar alig ismert, ezek főként az USA-ban igen népszerűek alábbiakban néhány példa:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A legtöbb ilyen cég főleg Oroszország és más volt Szovjet Köztársaságokba exportálja termékeiket, valamint a Közel-Keletenre. A kiállításon ezekután már nem is csodálokoztam, hogy szinte kivétel nélkül minden standon oroszul vagy arabul beszélgettek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

xxx

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhabutordesign.blog.hu/api/trackback/id/tr882108112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása